Goedkope smartphones

Zoals je kunt lezen op onze website zijn er maar enkele providers en gsm-shops die echte student abonnementen kennen. Ze zijn op één hand te tellen. Toch zijn er ook nog enkele webshops die gewoon zeer interessante aanbiedingen hebben.

Goedkope smartphones
Wil je echt zo goedkoop mogelijk een smartphone met abonnement aanschaffen, dan doe je er verstandig aan een iets ouder type aan te schaffen. Deze zijn vaak zeer goedkoop en men geeft het toestel vaak ‘gratis’ weg. Dit is natuurlijk niet echt gratis, maar je betaalt je toestel feitelijk gespreid af waardoor je niet ineens een groot bedrag hoeft neer te leggen.

Waarom zijn de oudere typen smartphones vaak goedkoper?
Een grote groep consumenten wil echt het nieuwste type smartphone hebben en is bereid om daar goed voor te betalen. Hierdoor zijn de oudere toestellen minder populair waardoor je vaak tegen zeer lage prijzen worden verkocht. Daar kan jij als student natuurlijk prima van profiteren!

Welke gsm shops?
Bij dealdirect.nl en gsmtopdeal.nl tref je dit soort abonnementen aan. Vaak tegen 50% korting op je abonnement (50% korting gedurende de hele looptijd van het abonnement). Dit kan in veel gevallen goedkoper zijn dan een ‘studenten abonnement’.

Voordelen van deze twee gsmshops
– Dealdirect.nl heeft alleen Vodafone abonnementen en Gsmtopdeal.nl alleen T-Mobile abonnementen. Twee prima providers met snel internet.
– Altijd minimaal 50% korting voor de duur van 1 of 2 jaar.
– Heel veel korting, zie onderstaand voorbeeld.

De Samsung Galaxy 4S mini kopen bij bijvoorbeeld dealdirect.nl levert je het volgende voordeel op.

  • Korting Galaxy S4 Mini € 289,00 (gratis)
  • Korting op maandtarief € 420,00
  • Jouw voordeel: € 709,00