Hi studentenabonnement

Hi is momenteel de enige die een mobiel voor studenten abonnement heeft. Hi heeft de doelgroep studenten echt gevonden en bedient deze met een prima abonnement. Wel is het zo dat dit abonnement alleen een tweejarig abonnement is. Dus je zit wel voor lange tijd vast. Wil je dit niet, dan raden we je een sim only abonnement aan van bijvoorbeeld Robin Mobile. Deze is namelijk maandelijks opzegbaar. Heb je zelf geen toestel en wens je graag ‘gratis’ een van de nieuwste smartphones, maar je hebt het geld niet liggen? Dan is Hi wel weer interessant.

Hi biedt je een abonnement aan dat rekening houdt met de financiën van de student, maar ook enkele, student specifieke bepalingen kent. Wat dacht je bijvoorbeeld van het tijdelijk staken van je abonnement als je enkele weken of maanden in het buitenland bent voor werk of studie. De student is zeer welkom bij Hi.

Extra korting!
Bij Hi heeft men momenteel een speciale studentenactie. Niet alleen vaak top aanbiedingen met gratis toestellen maar je krijgt ook 3,50 extra studentenkorting per maand bij een abonnement van twee jaar. En het mooie is dat je met een Hi abonnement onbeperkt online berichten kunt sturen, na het behalen van je datalimiet. Natuurlijk betaal je pas als je studiefinanciering binnen is.

Wil jij niet te veel betalen? Kies dan voor een Hi Abonnement!

Extra voordelig bellen of …. niet!

Je kunt bij Hi kiezen voor alleen een internetbundel (altijd met gratis sms). Wil je ook kunnen bellen, dan sluit je een belbundel af, maar dit hoeft niet. Ook kun je kiezen voor een goedkoper 3G abonnement of een duurder 4G abonnement. Men werkt bij het studenten abonnement, met studentenprijzen! 

Abonnement stopzetten?
Maar zit jij als student te wachten op een mobiel abonnement? Daar heeft Hi rekening mee gehouden. Ga jij naar het buitenland voor bijvoorbeeld je stage, dan kun je het mobiele abonnement tijdelijk stopzetten. Wanneer jij weer terug bent, loopt je abonnement weer verder. Hierdoor geen extra kosten tijdens je stage in het buitenland! En om het jou als student nog makkelijk te maken, je betaalt je rekening pas als je stufi binnen is.

 

Alle voordelen van het Hi abonnement

  • Standaard € 3,50 korting (maandelijks!) op je abonnement 2 jaar lang.
  • De rekening wordt pas na binnenkomst van je stufi afgeschreven.
  • Het tijdelijk stopzetten van het abonnement.
  • Onbeperkt tweeten, posten en whatsappen. Zonder extra kosten.
  • 4 G netwerk.
  • Ook ideaal voor iPhone en BlackBerry
  • Afrekenmethode per seconde!

Een prima webshop die zijn plek op de telecom markt al lang heeft veroverd. Ga naar Hi!