Mobiel abonnement studenten?

Het mobiel abonnement voor de student bestaat allereerst vaak een flinke korting die soms kan oplopen tot 20%. Maar verder ook het goedkoop extra aanschaffen van sms’jes. Want in je studietijd ben je veel weg of onderweg en wil je graag contact houden met studievrienden of je ouders. Vaak kan je dan gebruik maken van een zeer voordelig bel en/of sms bundel.

Vertrek buitenland
Omdat studenten vaak een stage of tijdelijke werk in het buitenland verrichten, wordt er rekening gehouden met mogelijk tijdelijk vertrek. In dit geval kan je je abonnement vaak tijdelijk stopzetten, zonder dat daar kosten aan zijn verbonden. Altijd handig. Eenmaal terug in Nederland, activeer je je abonnement weer.

Studiefinanciering
Telecom aanbieders houden zelfs soms rekening met het overmaken van je studiefinanciering. Met andere woorden, het moment, dat je weer vaste lasten kan betalen. Vaak wordt er pas maandelijks afgeschreven als je studiefinanciering binnen is. Wel zo gemakkelijk.

Kleine lettertjes
Lees toch altijd ook de kleine lettertjes van de voorwaarden voor het mobiel abonnement voor studenten. Weet altijd goed waar je aan begint!

Voorwaarden mobiel voor studenten
Veelal vraagt men je om de volgende gegevens en/of documenten:
– vertoning van je Ov-studentenkaart.

Natuurlijk is de iPhone ook zeer in trek bij studenten en is het altijd interessant om op de hoogte te worden gehouden van iPhone 4S Aanbiedingen.